Collectie FEELGOOD Custom Sizes 2022 2023

De FEELGOOD Custom Sizes-collectie onderscheidt zich heel gemakkelijk van andere collecties. Nieuwsgierig naar hoe we dat voor elkaar hebben gekregen? Zoals de naam al doet vermoeden, is een karpet uit deze collectie compleet naar eigen wens samen te stellen. Denk aan structuur, kleur en afmeting.

 

Geheel naar smaak, gemaakt van de beste materialen uit India. Deze kleden zijn 100% op maat waardoor er dus geen standaardmaten op voorraad zijn, tenzij ze in onze Feelgood collectie terug te vinden zijn. Hiermee kiezen we uitsluitend voor de hoogste kwaliteit en daar zijn we trots op!

De garens, structuren en kleurenkomen uit onze eigen fabriek in India en worden zorgvuldig samengesteld door ons uiterst ervaren global designteam. Daarnaast wordt de FEELGOOD Custom Sizes-collectie geheel met de hand gemaakt. Het wordt prachtig verpakt in een mooie tas met een persoonlijke groet en touch van de makers.

De FEELGOOD Custom Sizes-collectie biedt tal van voordelen. Zoals eerdergenoemd staat kwaliteit voorop, maar ook snelheid kunnen we u garanderen. Omdat we korte lijnen hanteren en de collectie uit “eigen huis” komt, kan een custom made vloerkleed al binnen acht tot veertien weken worden geleverd! Het grootste voordeel? Er zijn géén standaard maten. Bepaal dus uw eigenvorm en afmeting. Ideaal! Hierdoor is het uitzoeken van het juiste kleed toch een feestje?

 

Hoe werkt het?

  • Kies je favoriete structuur
  • Kies de gewenste vorm (rechthoek, vierkant, rond, ovaal of hexagonaal) en kijk of deze mogelijk is in de gekozen structuur
  • Kies je favoriete kleur
  • Kies de gewenste maat die het beste bij uw interieur past.

Configureer uw vloerkleed zelf samen!

Kijk HIER voor een duidelijk uitleg van ons Feelgood Custom Sizes programma in onze instructievideo op ons YouTube kanaal.