[Afbeelding titel Collectie 01]

A beautiful handmade carpet for every lifestyle

[Titel Collectie 01]


De FEELGOOD Collection By Brinker kenmerkt zich door een uitgebreide collectie van de hoogste kwaliteit handgeweven karpetten in vele kleuren.

De naam FEELGOOD geeft precies aan wat wij willen overbrengen: een sfeervol, huiselijk en goed gevoel bij u thuis met het kleed in de hoofdrol. Er wordt met veel zorg aan de ontwikkeling van onze collecties gewerkt. De collectie komt grotendeels uit eigen productie en daar zijn we trots op. Sinds twee jaar produceren we zelf vloerkleden in Bikaner India met een team van gedrevenen ervaren wevers.

 

FEELGOOD COLLECTIE

[Afbeelding titel Collectie 02]

Feelgood with our beautiful handmade carpets 

[Titel Collectie 02]


Unieke, volledig op maat gemaakte karpetten van de beste kwaliteit

Feelgood custom sizes onderscheidt zich op het gebied van maatwerk. De gehele collectie is mogelijk in speciale maten en vele kleuren. De “speciaal op maat” collectie is erop geënt om met nog meer mogelijkheden in vorm, kleur en maten de consument snel te bedienen. Een service level op gebied van kwaliteit, snelheid, mogelijkheden. Dit hele pakket zorgt ervoor dat we de “customer journey” tot een groot feest maken. Denk hierbij een een goed uitgedachte verpakking maar ook aan een persoonlijke touch van de makers.

FEELGOOD CUSTOM SIZES COLLECTIE

[Afbeelding titel Collectie 03]

Van een creatief proces tot een vakkundig eindresultaat

BEKIJK ONZE CATALOGUS EN LAAT JE INSPIREREN

[Afbeelding titel Collectie 04]

Impressie showroom Nieuwegein

MEER INFORMATIE