Feelgood by Brinker 2024


 

De naam Feelgood geeft precies aan wat wij willen overbrengen: een sfeervol, huiselijk en goed gevoel bij u thuis met het kleed in de hoofdrol.
Een vloerkleed kan een bepalende factor zijn of juist net de finishing touch. Hoe dan ook, een vloerkleed zorgt voor een mooie warme harmonie in de ruimte. Er is met veel zorg aan de ontwikkeling van deze collectie gewerkt.

Feelgood by Brinker bevat twee categorieën. Enerzijds de ‘standaard’ Feelgood collectie, waarbij vloerkleden in standaard maten en kleuren welke vanuit voorraad binnen twee weken leverbaar zijn. Afwijkende maten en vormen zijn tevens mogelijk met een afwijkende levertijd. De Feelgood Custom Sizes collectie biedt een volledig maatwerk programma waarbij u zelf uw favoriete kleed samenstelt in eigen structuur, kleur, vorm en maat. 

 

Voeg diepte en stijl toe aan je huis met onze nieuwste handtuft vloerkleden. De unieke hoog-laag structuur en trendy kleuren geven je interieur een eigentijdse uitstraling. De organische en grafische vormen en dessins brengen natuurlijke elegantie naar elke ruimte. Ontdek nu onze prachtige collectie!

 

 

Bekijk hier de nieuwe Feelgood by Brinker catalogus voor meer inspiratie!

 


Klik op onderstaande afbeelding om elk dessin in meerdere kleuren te bekijken.