FEELGOOD Custom Sizes 2024

 

De Feelgood Custom Sizes collectie onderscheidt zich heel gemakkelijk van andere collecties. Zoals de naam al doet vermoeden, is een vloerkleed uit deze collectie compleet naar eigen wens samen te stellen.  

 

 Geheel naar smaak, gemaakt van de beste materialen uit India. Deze kleden zijn 100% op maat waardoor er dus geen standaardmaten op voorraad zijn.Hiermee kiezen we uitsluitend voor de hoogste kwaliteit en daar zijn we trots op! 

De garens, structuren en kleuren komen uit onze eigen fabriek in India en worden zorgvuldig samengesteld door ons uiterst ervaren global designteam. Daarnaast wordt de Feelgood Custom Sizes-collectie geheel met de hand gemaakt. Het wordt prachtig verpakt in een mooie tas met een persoonlijke groet en touch van de makers. 

 

De Feelgood Custom Sizes-collectie biedt tal van voordelen. Omdat we korte lijnen hanteren en de collectie uit “eigen huis” komt, kan een custom made vloerkleed al binnen acht tot veertien weken worden geleverd! Het grootste voordeel? Er zijn géén standaard maten. Bepaal dus uw eigen vorm en afmeting. Ideaal! Hierdoor is het uitzoeken van het juiste kleed toch een feestje? 

 

Hoe werkt het?

  • Kies je favoriete structuur 
  • Kies de gewenste vorm (rechthoek, vierkant, rond, ovaal, hexagonaal en meer!) en kijk of deze mogelijk is in de gekozen structuur 
  • Kies je favoriete kleur 
  • Kies de gewenste maat die het beste bij uw interieur past 

Configureer uw vloerkleed zelf samen!

Kijk HIER voor een duidelijk uitleg van ons Feelgood Custom Sizes programma in onze instructievideo op ons YouTube kanaal.


Bekijk hier de nieuwe Feelgood by Brinker catalogus voor meer inspiratie!

 

 


Klik op onderstaande afbeelding om elk dessin in meerdere kleuren te bekijken.