[Inspiration by Brinker]

Inspiration by Brinker

In onze FEELGOOD showroom

Showroom De Woonindustrie

Showroom Feelgood - Nieuwegein


Onze ruime showroom is te vinden in De Woonindustrie t
e Nieuwegein. De Woonindustrie is een woning centrum dat dient als ontmoetingsplek voor innoverende en inspirerende merken, fabrikanten, producenten, retailers, stylisten, architecten en consumenten. Hier kunnen wij u én uw klanten veel van onze producten laten zien in combinatie met de mogelijke materialen, dessins en kleuren. Met ons uitgebreide aanbod aan vloerkleden, diverse stalen en de catalogi zorgen we voor de nodige inspi ratie. De verschillende shop-in-shop concepten binnen het Feelgood label maken het voor zowel kleine als grote winkels mogelijk om het Brinker gevoel over te brengen op uw klanten. Graag zijn wij uw partner in business en geven we persoonlijke aandacht en ondersteuning. 

Ieder maandag is het bij de Woonindustrie Marketday. Op deze dag zijn ook consumenten welkom om inspiratie op te doen, u bent dus van harte welkom!
Op dinsdag tot en met vrijdag kan onze showroom bezocht worden op businessafspraak met een van de accountsmanagers. Benieuwd naar de wereld van Brinker Carpets? Wij ontvangen u graag in deze inspirerende omgeving om samen onze collectie te bekijken. Uiteraard gebeurd dit onder het genot van een lekker kopje koffie!

Voor toegang tot de Woonindustrie heeft u een toegangscode nodig. Deze kunt u hier aanvragen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van De Woonindustrie.

De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
T +31 303 03 27 00
info@dewoonindustrie.nl

 

Bekijk hieronder in 3D de interactieve tour door onze fraaie showroom.